ERSEN KUTLU  

Anasayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   ERSEN KUTLU > ERSEN KUTLU HAKKINDA > Ersen Kutlu ve Arkadaşları

Ersen Kutlu ve Arkadaşları Ersen Hakkında Arkadaşlarının Söylemek İstedikleri

Seçenekler Stil
Alt 01-12-2009, 04:14 PM   #1
Serpil Genç Biçici
Junior Member
Üyelik ve Mesaj Bİlgileri

Ettiği Teşekkür: 0
2 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edlidi
Karizma Bilgileri
Serpil Genç Biçici is on a distinguished road
İletişim Bilgileri
Standart Bu acı hiç eksilmiyor

Dostların yeri dolmuyormuşşş. Sen gittin gideli eksik olan yanımı dolduramadımm. Hayat devam ediyor ama tadı yok ya... Su içiyorum, yemek yiyorum, dostları görüyorum hayatım eksik. SEN YOKSUN. En çok içtiğim kahveler tatsız. Hani çok severdik ya Orta Türk kahvesini. Her sabah sohbetlerimizin vaz geçilmez tadı; ama Selen'in yaptığı ama Setenay'ın.
Senden sonra kahveyi eskisi kadar sevmediğimi fark ettim. "Gönül ne kahve ister, ne kahvehane; Gönül sohbet ister; kahve bahane.." Lafı çok doğruymuşş. Sen olmayınca kahve kahve değil .....
Birlikte dinlediğimiz senin sevdiğin şarkılar arada radyoda çalıyor, işte o anlar çok kötü oluyorum. Bazen sesi sonuna kadar açıp; bağıra bağıra ağlaya ağlaya sesimi sana duyurmak istercesine zırlıyorummm...Sonra şarkı bitiyor. İçimden arabanın burnunu sana yöneltmek ve yanına gelmek geçiyor .. Sonra bişey beni tutuyor " onun da içini acıtma, huzurunu kaçırma " diyor. Böyle ağlaya zırlaya yanına gelmek istemiyorummm. Sanki canını daha çok yakacakmışım gibi geliyor. Aklıma " Ne olur ağlama artık, şu yüzün gülsün" lafın geliyor.. Toparlıyorum kendimi söz verdim diyorumm ağlamayacağım diyorum ta ki bir daha ki şarkıya kadar. Bu film hep böyle tekrarlanıyor...
Yüreğimdeki yükler o kadar çoğaldılar ki... İndirecek limanlarımda azaldı. Benim dost bildiklerim bana sadece arkadaşmış. Hayat neleri gösteriyor. Hep yanında bildiklerin; birden yitirilince ellerin böyle bomboş kalıyorsunnnn.
Ellerim bom boş, içimde bir sızı. ŞARKILAR SENİ SÖYLER.....
Serpil Genç Biçici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Serpil Genç Biçici Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
Ersin Kutlu (03-12-2009), veyselferit (01-12-2009)

Seçenekler
Stil